Lediga tjänster

Första Långgatan, göteborg
 

Nu söker MOORE en ytterligare redovisningskonsult/redovisningsekonom till ett av våra två kontor i Göteborg. Vi söker i första hand en nyutexaminerad redovisningskonsult med relevant högskole- eller eftergymnasial utbildning. Hos MOORE erbjuds du en arbetsplats som värdesätter trevlig arbetsmiljö, bra balans mellan arbete och privatliv med många interna karriärvägar du kan ta för din personliga utveckling. Välkommen in med din ansökan!
 
OM TJÄNSTEN: 
MOORE söker nu en redovisningskonsult. Arbetet utförs både på MOOREs och kundernas kontor, med en flexibilitet att även arbeta delar av arbetsveckan hemma. Utöver att arbeta med löpande bokföring, löne-samt momsredovisning, enklare månads- och årsbokslut, skattedeklarationer så kommer du också med tiden bistå med upprättande av årsredovisningar samt enklare rådgivning.
Hur du utformar ditt dagliga arbete, vilka ansvar och projekt du tar dig an och de mål du vill uppnå har du möjlighet att själv påverka baserat på din personliga ambition och utvecklingskurva.
Sammanfattningsvis kommer en vanlig arbetsvecka att innefatta följande arbetsuppgifter:
 • Löpande bokföring
 • Löneredovisning
 • Skatt/deklaration
 • Månads- och årsbokslut
 • Årsredovisningar
VI SÖKER DIG SOM: 
 • Har en relevant högskole- eller eftergymnasial utbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning.
 • Har flytande svenska i tal och skrift.
 • Talar och skriver flytande engelska då bolaget även arbetar med internationella kunder. 
Som person tycker du om och är duktig på att bygga goda relationer. Du trivs i en roll där du har dagligt utbyte med kunder och kollegor som du jobbar tätt ihop med. Du har lätt för att arbeta mot uppsatta mål i såväl grupp som självständigt. För att lyckas krävs att du har en analytisk förmåga, vågar ta egna initiativ för att komma framåt i dina kundprojekt samt tar stort ansvar för att avsluta det du påbörjat.

OM MOORE: 
MOORE är en byrå med hög ambitionsnivå och många intressanta kunder inom olika branscher med varierande storlek. Kunderna är framför allt medelstora ägarledda bolag, men här får du även arbeta med större företag. Bolaget är en entreprenörsorienterad och platt organisation med fokus på engagemang, personlig service och kvalitet. Hos oss får du tidigt möjlighet att ta ett stort eget ansvar och påverka ditt arbete. Vår verksamhet präglas av goda relationer och delaktighet. Vi eftersträvar en hög grad av teamkänsla där kunskapsutbytet ska vara enkelt.
Då våra medarbetare är vår största tillgång satsar vi på individuell utveckling och du kommer att få ta del av ett gediget utbildningspaket. Vi är idag ca 120 personer i Sverige som arbetar inom affärsområdena revision, redovisning och skatt varav ungefär 30 personer på vårt kontor på Första Långgatan 30 i centrala Göteborg med direkt närhet till spårvagnstrafik samt övrig kollektivtrafik.
ÖVRIG INFO: 
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Juni 2024
 • Placering: Göteborg, Första Långgatan 30, flexibelt hemarbete 2 dagar/vecka
 • Lön: Fast månadslön med förmåner

 
 
Denna rekryteringsprocess handhas av OIO i Göteborg. Kontaktperson där är;
Elsa Jonasson som ni når på
elsa@oio.se respektive 076 304 24 57


MOORE söker erfaren revisorsassistent
 
UTDRAG:
Har du studerat ekonomi på högskolenivå med inriktning mot redovisning och revision och hunnit arbeta en tid inom revisionsbranschen och nu är redo för nästa steg i karriären?
Nu söker MOORE efter sin nästa kollega inom revisionssidan med start från hösten 2024 där du blir del av ett härligt gäng om ca. 80 personer här i Göteborg. Så välkommen in med din ansökan!
 
OM TJÄNSTEN: 
För dig som är utbildad inom ekonomi är detta en möjlighet att fortsätta din karriär hos en globalt välrenommerad arbetsgivare med lokal förankring och stark sammanhållning på ett av våra två kontor här i Göteborg.
Rollen kommer ha sitt fokus på revision av kundernas räkenskaper och förvaltning, men också konsultationer samt övriga tjänster anpassade efter kundens behov.
Arbetet kommer innebära såväl mycket kundkontakt som tid med att operativt leda ditt team där du kommer få arbeta under eget ansvar och få möjlighet att utveckla långsiktiga kundrelationer.
Sammanfattningsvis kommer du primärt som en del av ett team att arbeta med:

 • Revision (ISA)
 • Enklare utredningar & konsultationer
 • Div. övriga uppgifter kopplade till såväl revision som redovisning
 
VI SÖKER DIG SOM: 
 • Har en relevant högskoleutbildning inom ekonomi med inriktning mot redovisning/revision som uppfyller kraven för att i framtiden avlägga prov för auktorisation (revisor).
 • Talar och skriver flytande svenska
 • Talar och skriver flytande engelska (bolaget arbetar även med internationella kunder).
Som person tycker du om och är duktig på att bygga goda relationer. Du trivs i en roll där du har dagligt utbyte med såväl kunder och kollegor som du jobbar tätt ihop med.
Du har lätt för att arbeta mot uppsatta mål i såväl grupp som självständigt och känner hellre att du har en arbetsdag med stor variation än enformigt arbete.
För att lyckas krävs att du har en analytisk förmåga, vågar ta egna initiativ för att komma framåt i dina kundprojekt samt tar stort ansvar för att avsluta det du påbörjat.
 
OM MOORE:
MOORE är en byrå med hög ambitionsnivå och många intressanta kunder inom olika branscher med varierande storlek.
Kunderna utgörs till största delen av små samt medelstora ägarledda bolag, men här får du även möjlighet arbeta med lite större företag. Bolaget utgörs av en entreprenörsorienterad och platt organisation med fokus på engagemang, personlig service och kvalitet.

Hos oss får du tidigt möjlighet att ta ett stort eget ansvar och påverka ditt arbete. Vår verksamhet präglas av goda relationer och delaktighet. Vi eftersträvar en hög grad av teamkänsla där kunskapsutbytet ska vara enkelt.

Då våra medarbetare är vår största tillgång satsar vi på individuell utveckling och du kommer att få ta del av ett gediget utbildningspaket. Vi är idag ca 120 personer i Sverige som arbetar inom affärsområdena revision, redovisning och skatt varav ungefär 80 personer på våra kontor i moderna lokaler nära vattnet i centrala Göteborg.
 
ÖVRIG INFO: 
 • Omfattning: Heltid
 • Start: Hösten 2024
 • Placering: Göteborg – Första Långgatan, flexibelt hemarbete 2 dagar/vecka
 • Lön: Fast månadslön

 
Denna rekryteringsprocess handhas av OIO i Göteborg. Kontaktperson där är;
Elsa Jonasson som ni når på
elsa@oio.se respektive 076 304 24 57

Lilla Bommen, Göteborg 


MOORE söker revisorsassistenter med start hösten 2024

Är du nyutexaminerad eller har något års erfarenhet inom redovisning/revision och vill arbeta hos en framgångsrik och expansiv revisionsbyrå? MOORE söker nu revisorsassistenter till vårt kontor vid Lilla Bommen i Göteborg. Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en trivsam arbetsmiljö med inflytande över ditt arbete och stora möjligheter till utveckling.

Som revisor hos MOORE kommer du att arbeta med revision av kundernas räkenskaper och förvaltning. I arbetsuppgifterna ingår även konsultationer anpassade efter den enskilda kundens behov och förutsättningar.  Arbetet som revisor medför mycket kundkontakt och du kommer att få utveckla din förmåga att skapa egna relationer och ta eget ansvar.

Vi söker dig som till hösten 2024 är nyutexaminerad alternativt har arbetat något år som revisorsassistent eller som redovisningsekonom. Du har minst en kandidatexamen med inriktning mot ekonomi och ambitionen att på sikt bli auktoriserad revisor.

Vi ser gärna att du som person är duktig på att bygga relationer då rollen innebär mycket kontakt med både kunder och kollegor. Du har lätt för att samarbeta och jobba mot uppsatta mål. Vi vill att du är analytisk, ansvarsfull, tar egna initiativ och strävar efter att utföra ditt arbete med hög kvalitet. Arbetet har också i perioder högt tempo vilket kräver stresstålighet och god prioriteringsförmåga. Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska då MOORE är del av en global organisation med delvis internationella kunder.

MOORE är en byrå med hög ambitionsnivå och många intressanta kunder inom olika branscher med varierande storlek. Kunderna är framför allt medelstora ägarledda bolag, men här får du även arbeta med större företag och publika företag. MOORE är en entreprenörsorienterad och platt organisation med fokus på engagemang, personlig service och kvalitet. Hos oss får du tidigt möjlighet att ta ett stort eget ansvar och påverka ditt arbete. Då våra medarbetare är vår största tillgång satsar vi på individuell utveckling och du kommer att få ta del av ett gediget utbildningspaket.

Vi är idag ca 140 personer i Sverige som arbetar inom affärsområdena revision, redovisning och skatt varav ungefär 50 personer på vårt kontor i moderna lokaler nära vattnet i centrala Göteborg. Vår verksamhet präglas av goda relationer och delaktighet. Vi eftersträvar en hög grad av teamkänsla där kunskapsutbytet ska vara enkelt.
MOORE är bland de 10 omsättningsmässigt största revisionsbyråerna. Vi har 6 kontor i Sverige och ingår i ett globalt nätverk med mer än 37 000 medarbetare i 114 länder.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Jessica Broman på telefon 0734-193909.

Ansökan skickas till jessica.broman@mooresweden.seMOORE söker erfaren revisor med ambition att bli vår nästa delägare

Har du arbetat ett antal år i revisionsbranschen och vill fortsätta att utvecklas hos en framgångsrik och expansiv revisionsbyrå?

MOORE söker nu dig med stora ambitioner inom revisionsyrket.
Hos oss får du möjlighet att utvecklas i en trivsam arbetsmiljö med inflytande över ditt arbete och stora möjligheter till utveckling.


Som revisor hos MOORE kommer du att ansvara för revisionen av kundernas räkenskaper och förvaltning.
Du kommer även i stor utsträckning att bistå kunderna med rådgivning. Du är självgående i din roll och tar det yttersta ansvaret för kontakten med kund och ansvarar för att driva revisionen i mål. Du leder och stöttar revisionsteamet och är länken mellan teamet och påskrivande revisor.

Vi söker dig med minst 4 års erfarenhet av revision och som har stora ambitioner inom revisionsyrket. Du uppfyller kraven för att i framtiden kunna bli auktoriserad revisor om du inte redan är det.
Vi ser gärna att du som person är duktig på att bygga relationer då rollen innebär mycket kontakt med både kunder och kollegor. Du har lätt för att samarbeta och jobba mot uppsatta mål. Vi vill att du är analytisk, ansvarsfull, tar egna initiativ och strävar efter att utföra ditt arbeta med hög kvalitet.
Arbetet har också perioder av högt tempo vilket kräver stresstålighet och god prioriteringsförmåga.
Du ska ha goda kunskaper i svenska och engelska då MOORE är del av en global organisation med delvis internationella kunder.

MOORE är en byrå med hög ambitionsnivå och många intressanta kunder inom olika branscher med varierande storlek. Kunderna är framför allt medelstora ägarledda bolag, men här får du även arbeta med större företag och publika företag. MOORE är en entreprenörsorienterad och platt organisation med fokus på engagemang, personlig service och kvalitet. Hos oss får du tidigt möjlighet att ta ett stort eget ansvar och påverka ditt arbete. Då våra medarbetare är vår största tillgång satsar vi på individuell utveckling och du kommer att få ta del av ett gediget utbildningspaket.
Det är meriterande om du idag är auktoriserad revisor och har en egen kundstock. Det är även meriterande om du har erfarenhet av IFRS och listade bolag.

Vi är idag ca 140 personer i Sverige som arbetar inom affärsområdena revision, redovisning och skatt varav ungefär 50 personer på vårt kontor i moderna lokaler nära vattnet i centrala Göteborg.
Vår verksamhet präglas av goda relationer och delaktighet. Vi eftersträvar en hög grad av teamkänsla där kunskapsutbytet ska vara enkelt.
MOORE är bland de 10 omsättningsmässigt största revisionsbyråerna. Vi har 7 kontor i Sverige och ingår i ett globalt nätverk med 29 000 medarbetare i 113 länder.

Vid frågor är du välkommen att kontakta Jessica Broman på telefon 0734-193909.
Ansökan skickas till jessica.broman@mooresweden.se